letselschade na bedrijfsongeval
Bel 088 444 7654

Letsel na een bedrijfsongeluk?

Neem contact met ons op voor een gratis intakegesprek!
Bel 088 444 7654

Bedrijfsongeval

Als u slachtoffer bent geworden van een bedrijfsongeval heeft u al veel zorgen aan uw hoofd. U wilt graag herstellen, maar dat is niet altijd mogelijk. Het komt zelfs nog voor dat u misschien nooit meer herstelt van uw bedrijfsongeval. Dit is een harde klap en uw werkgever is hier verantwoordelijk voor. Maar soms hebt u hulp nodig om dit te bewijzen.

Verantwoordelijkheid verschuiven

Een werkgever is lang niet altijd bereid om op te draaien voor een bedrijfsongeval. Ondanks dat u het al moeilijk genoeg heeft wordt de schuld in uw schoenen geschoven. U zou zelf geen maatregelen genomen hebben en het is uw eigen schuld volgens de werkgever. Ondanks de verhalen van uw werkgever blijkt het bedrijf verantwoordelijk te zijn voor uw veiligheid. Een advocaat kan helpen bij het vaststellen van de aansprakelijkheid, en het verhalen van uw bedrijfsongeval bij uw werkgever.

Bezwaar maken?

Door een bedrijfsongeval bent u arbeidsongeschikt geworden en toch wil uw werkgever niets uitkeren. Het was de fout van uw werkgever dat u arbeidsongeschikt bent geworden en toch wordt het afgeschoven als een eigen fout. De werkgever is klaar met de afhandeling, maar u bent er eigenlijk nog helemaal niet klaar mee. U kunt bij een advocaat terecht als u bezwaar wilt maken. Hij kijkt naar de mogelijkheid om toch op te komen voor uw rechten. Vraag direct om een gratis intakegesprek, zodat wij u snel in contact kunnen brengen met een gespecialiseerde advocaat.

Neem contact met ons op

Vaak weet u zelf niet goed wat uw rechten zijn en hoe u hierop in kunt spelen. U kunt dan gebruik maken van onze diensten. Wij zijn bereikbaar voor een gratis en vrijblijvend intakegesprek. Hierna brengen wij u, indien gewenst, in contact met een advocaat uit uw regio die u zal ondersteunen gedurende het traject. Onderneem direct actie en neem contact op via onze website