klantenbeoordelingen Letselschade-pro

Klantenbeoordelingen

Gebruik gemaakt van Letselschade-pro? Beviel de uitkomst na uw ongeluk(je)? laat het ons weten hoe het is afgelopen. Wij zijn hier erg dankbaar voor.

Klanten over ons

Informatie op de website 8,2
Gratis intakegesprek 9,2
Expertise van de letsel-experts 9,6
Gemiddelde beoordeling 9,3

Gekregen wat u wou met de Letselschade-pro? Laat achter hoe u dit bedrijf beoordeelt zodat zij verder kunnen ontwikkelen met hun doen. Bij Letselschade-pro zijn ze nooit uitgeleerd!

[contact-form-7 id=”6317″ title=”Beoordelingen”]

Klanten over ons

Onjuist veiligheidsmateriaal

Ik heb op mijn werk mijn voet gebroken door onjuist veiligheidsmateriaal. Ik heb een letselschade specialist ingeschakeld. Ik heb smartengeld ontvangen en ben tevreden met hoe het gegaan is.
VinceAssenBeoordeling: 8,8

Tevreden met het resultaat!

Toen ik eens over straat liep werd ik meerdere keren gebeten in mijn been en arm door een hond die niet van mij was. Ik had diepe wonden op dit moment en nu heb ik nog steeds littekens. Ik was op zoek naar een advocaat op google en heb de site letselschade-pro.nl gevonden. Via hier heb ik vrijblijvend advies aangevraagd en kwam zo in contact met een advocaat die mij vertelde goed te kunnen helpen. De advocaat heeft ervoor gezorgd dat ik een financiƫle tegemoetkoming kreeg. Ben heel tevreden met het resultaat. Bedankt.
BenjaminMeppelBeoordeling: 9,1

Alles vergoed gekregen

Ik fietste op de weg waar ik voorrang had en een auto had mij blijkbaar niet gezien en is tegen me op gereden waarna ik hard ben gevallen en een arm had gebroken. Ik heb mij laten informeren en toen een advocaat ingeschakeld die gespecialiseerd is in letselschade. Ik ben heel goed geholpen en heb alles vergoed gekregen.
TimoAlmereBeoordeling: 8,9

Super blij met het resultaat

Door een ongeluk in het verkeer heb ik ernstig letsel opgelopen en had ik een advocaat nodig die mij kon helpen. Ik had een paar keer met hem gepraat en heeft daarna geregeld dat ik alles vergoed heb gekregen. Ik ben super blij met het resultaat dat hij geleverd heeft.
JustinHeerenveenBeoordeling: 9,0

Top werk

Door mishandeling had ik letsel aan mijn hoofd opgelopen. Via letsel schade pro heb ik een advocaat gevonden die mij vertelde mij wel te kunnen helpen. Hij heeft top werk gedaan want ik heb geld gekregen van de verzekering zonder enige problemen. Ik ben blij hoe alles is gegaan.
AdamDen BoschBeoordeling: 8,9

Schadevergoeding en smartengeld gekregen

Ik ben recent geopereerd maar helaas is dit fout gegaan door slordig werk. Via deze website heb ik advies gevraagd over wat ik het beste kon gaan doen. Nadat de advocaat bezig is geweest hebben we een schade vergoeding en smartengeld gekregen. De advocaat heeft prima werk geleverd waar ik heel tevreden mee ben.
PieterTilburgBeoordeling: 9,2

Ongeluk met auto

Helaas heb ik een ongeluk gehad met de auto wat niet mijn schuld was. Er werd mij verteld dat ik misschien beter een advocaat kon gaan zoeken. Gelukkig had ik die via deze website snel gevonden. Ik heb gratis advies gekregen en ben heel tevreden met hoe alles gegaan is. Top service!
RensHelmondBeoordeling: 9,0

Handige website

Dit is een hele handige website om een letselschade specialist te benaderen. Zelf heb ik een tijd terug een ongeluk gehad in het verkeer en heb het vergoed gekregen. Ook was de man heel vriendelijk en heeft hij zijn werk uitstekend gedaan.
DanielRoermondBeoordeling: 9,0

Heel tevreden

Ik heb via deze site een letsel specialist benaderd. Ik heb zelf een ongeluk gehad waar ik littekens aan over heb gehouden. Ik wou hier smartengeld voor hebben. Gelukkig heb ik die gekregen dankzij de advocaat die ik via deze website gevonden heb. Heel tevreden.
WesselGroningenBeoordeling: 8,9

Fijne samenwerking

Ik had een ongeluk op mijn werk gehad. Dit was niet mijn eigen schuld dus heb ik een specialist ingeschakeld om mijn kans te vergroten op een gepaste schade vergoeding. Het eerste intakegesprek was gratis wat ook fijn is. Ik heb uiteindelijk een gepaste schade vergoeding gekregen. Het was een fijne samenwerking en ben blij met hoe alles verlopen is.
Jelmer JongemaDelftBeoordeling: 9,3

Alles vergoed gekregen

Nadat ik spijtig genoeg letsel heb opgelopen door een misdrijf heb ik via deze site een advocaat benaderd om alles vergoed te krijgen en dat is ook gelukt! Ik ben blij dat het zo gegaan is.
Kees ArendAlmeloBeoordeling: 8,9

Tevreden met de samenwerking

Na een tijde gezocht te hebben voor een letselschade advocaat kwam ik op letselschade-pro uit. Er staat veel goede informatie op en zo heb ik ook een gesprek aangevraagd. Het was een hele goede samenwerking en hebben bereikt wat ik wou. Heel tevreden.
Sjonny KooiAmstelveenBeoordeling: 9,1

Second opinion

Ik zat bij een andere advocaat maar ik wou toch het liefst een second opinion. Ik heb via hier een advocaat benaderd en het eerste intakegesprek was gratis. Het is goed verlopen en ben blij met de service. Top!
Femke de HaanRijswijkBeoordeling: 9,1

Tevreden!

Ik heb een whiplash opgelopen en kon gelukkig hier terecht om alles vergoed te krijgen. Tevreden met het resultaat.
Jan JacobiBeverwijkBeoordeling: 8,9