Letselschade advocaat Veghel

Letselschade advocaat advies

Slachtoffer van letselschade?
Schakel dan nu Letselschade Pro in voor het verhalen van schadevergoeding.

Letselschade advocaat Veghel

Als u een advocaat in Veghel nodig hebt bij letselschade na een ongeval, dan bent u bij Letselschade Pro aan het juiste adres. Of het nu gaat om letsel dat is ontstaan bij een arbeidsongeval, een whiplash na een verkeersongeval of letsel na een medische fout of mishandeling, u kan bij ons in Veghel terecht. Het is verstandig om in dergelijke gevallen een goede advocaat in te schakelen zodat u zich zelf kunt concentreren op uw herstel. Laat een erkend advocaat het juridische werk doen, en u zult zien dat u zich een stuk minder druk maakt. Behoefte aan telefonisch contact? U bereikt onze advocaten via 088 444 7654. Tijdens het eerste intakegesprek brengen wij u kosteloos op de hoogte van de mogelijkheden.

Uw letselschade, ons specialisme

Al sinds jaar en dag spitsen wij ons in en om Veghel toe op juridische hulp bij letselschade na een ongeval, zoals een whiplash. Onze naam is dan ook niet voor niets Letselschade Pro; een advocaat van ons advocatenkantoor weet waar hij het over heeft in dergelijke zaken. Door jarenlange ervaring hebben wij in allerlei gebieden experts, van arbeidsongeval tot verkeersongeval. Dankzij het no cure no pay principe voorkomt u bij ons bovendien hoge rechtskosten vooraf.

Wat mag u van ons verwachten?

Waar wij in Veghel vanzelfsprekend al bijna alle mogelijke scenario’s voorbij hebben zien komen op het gebied van letselschade na een ongeval, weet u er wellicht iets minder van af. Wat u van ons kan verwachten bij de behandeling van uw zaak, is allereerst dan ook een uitgebreid, gratis, intakegesprek om grote lijnen en details door te spreken over uw specifieke geval. Hierbij zal duidelijk worden of u inderdaad recht hebt op een schadevergoeding. Vandaar uit helpen onze advocaten u graag verder.

Hulp bij letsel is in veel gevallen kosteloos

Helpen wij u in Veghel om een kostenvergoeding te verhalen op de tegenpartij, dan is het in de meeste gevallen zo dat de andere partij ook voor de advocaatkosten opdraait. Dit betekent dus dat onze hulp u in veel situaties niets kost. Dit geldt vanzelfsprekend voor alle soorten letsel, van whiplash tot beenbreuk, opgelopen bij alle soorten ongevallen; van arbeidsongeval tot verkeersongeval.

Bel met Letselschade Pro

Direct contact

Titel: (*) Dhr.Mvr.

Voor- en achternaam: (*)

Adres (*)

Postcode (*)

Woonplaats (*)

Telefoonnummer (*)

Uw emailadres (*)

Omschrijving opdracht (*)

Anti-spam captcha

Vul code in:
Gelieve dit veld leeg te laten.

 
Wanneer u slachtoffer bent van letselschade dan bestaat er een kans dat u recht heeft op smartengeld. De advocaten van Letselschade Pro uit Veghel staan u in dergelijke situaties bij.

Verkeersongeval

Verkeersongeluk Veghel
Er is sprake van een verkeersongeval op het moment dat één voertuig (fiets of auto) met iets of iemand in botsing komt. Het kan gaan om een eenzijdig verkeersongeval, maar in de meeste gevallen gaat het om een tweezijdig ongeluk. Door een verkeersongeval kunt u zowel materiële als immateriële schade oplopen. Om de tegenpartij aansprakelijk te stellen is het handig om in samenwerking met een advocatenkantoor uit Veghel de nodige bewijzen te verzamelen, om zo de kostenvergoeding en het smartengeld te kunnen eisen.

Arbeidsongeval

Letselschade na Arbeidsongeluk Veghel
Een arbeidsongeval, ook wel bedrijfsongeval genoemd, is een ongeluk dat op de werkvloer, of tijdens werktijd gebeurt. Bij een arbeidsongeval kunt u denken aan een val van een steiger, maar ook een verkeersongeval dat gebeurt tijdens een werkroute. De gevolgen van een bedrijfsongeval zijn vaak aanzienlijk, onder meer doordat men tijdelijke inkomsten verliest. Elke advocaat van ons advocatenkantoor in Veghel helpt u graag bij het aansprakelijk stellen van de werkgever voor het arbeidsongeval, bijvoorbeeld wanneer deze zich niet aan de ARBO voorwaarden heeft gehouden.

Vergoeding na ongeval

smartengeld na Ongeval Veghel
Na een ongeval, zoals een arbeidsongeval met bijvoorbeeld een whiplash als gevolg, is het aan te raden een gespecialiseerde advocaat in de arm te nemen. Advocaten kunnen u ondersteunen bij het verzamelen van bewijsmateriaal van de immateriële en materiële beschadigingen, om zo de schadevergoeding en het smartengeld aan te kunnen vragen. Hoe hoog het smartengeld wordt, is afhankelijk van de omstandigheden van het verkeer- of bedrijfsongeval, en de mate van aansprakelijkheid. Wilt u meer weten? Neem dan contact op met ons advocatenkantoor via 088 444 7654.

 

Materiële schade

De meest eenvoudige vorm van schadevergoeding is verkrijgbaar voor materiële schade. Materiële beschadigingen zijn altijd direct in geld uit te drukken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan beschadigingen van uw voertuig en kleding, of de kosten voor het ziekenhuis. Daarnaast kan er ook een vergoeding worden aangevraagd voor misgelopen werkuren, de noodzaak voor hulp in de huishouding of tijdelijke extra reiskosten. Daarnaast is het tevens een optie voor de hulp van de advocaten van ons advocatenkantoor een (gedeeltelijke) schadevergoeding aan te vragen. Dit noemen wij ook wel buitengerechtelijke materiële kosten. Deze kostenvergoeding is zowel geldig bij een standaard uurtarief als het betalen volgens het no cure no pay principe.

Immateriële schade

De gevolgen van een verkeersongeval of bedrijfsongeval worden vaak maar ten dele direct duidelijk. Er bestaat naast materiële letselschade, namelijk ook nog immateriële of geestelijke schade. Bij immateriële letselschade moet u bijvoorbeeld denken aan gederfde levensvreugde door het verlies van een baan of sociale contacten, blijvende lichamelijke of psychische beperkingen zoals angst voor autorijden of littekens, en het niet meer kunnen uitoefenen van werk of hobby’s. Omdat deze vormen van immaterieel leed lastig te bewijzen zijn, raden wij aan contact op te nemen met de advocaten uit ons advocatenkantoor in Veghel. Zij kijken samen met u naar de mogelijkheden voor smartengeld.

 
 
Letselschade pro Veghel

Werkwijze

Samen tot een goede oplossing komen is één van onze belangrijkste speerpunten. Om u goed van dienst te kunnen zijn, hebben we de beschikking over diverse kantoren in heel Nederland. Wij zijn werkzaam vanaf 7 vestigingen met ieder zijn eigen werkgebied. Hebt u een probleem en wenst u dit te bespreken met één van onze advocaten? Neem dan contact met ons op via 088 444 7654. Wij brengen u graag in contact met de vestiging bij u in de buurt.

Werkgebied

Werkgebied Letselschade Pro

 
 
“Toen ik door een arbeidsongeval met een whiplash in het ziekenhuis belandde, schakelde ik direct een advocaat in via Letselschade Pro. Gelukkig maar, want nu heb ik een prachtige schadevergoeding gekregen. Vriendelijk en deskundig personeel.” J. Harms

Wat is letselschade?

Regelmatig krijgt een advocaat van onze klanten uit Veghel de vraag wat wij precies verstaan onder de term letselschade. Hoewel de meeste mensen weten dat het gaat om opgelopen leed tijdens een ongeval, is er vaak onduidelijkheid over de volledige strekking van het begrip. Letselschade staat feitelijk voor al het letsel dat is ontstaan door toedoen van een ander, waarvoor u een schadevergoeding of smartengeld kunt opeisen. Voorbeelden van letselschade zij onder andere een whiplash, verminderd werkvermogen of een post traumatische stress stoornis. Het gaat dus zowel om materiële als immateriële beschadigingen. Heeft u vragen of wilt u advies omtrent een zaak? Neem contact met ons op!

Crush letsel

Een vorm van letselschade die regelmatig voorkomt bij een verkeersongeval of bedrijfsongeval is crush letsel. In medische termen wordt dit ook wel aangeduid als een beknelling. Bij een ongeval spreken we pas van een beknelling als het slachtoffer zelf niet meer in staat is om zich te bevrijden uit een voertuig of machine. Bent u betrokken bij of getuige van een ongeluk waarbij iemand bekneld raakt? Houdt dan rekening met ontploffingsgevaar van een voertuig en eventueel rugletsel. Blijf wachten tot er professionele hulp komt. Bij een advocaat van een advocatenkantoor uit de regio wacht men voor het afronden van een letselschade zaak altijd tot al het crush letsel zich geopenbaard heeft.

 

RSI

letsel na rsi
Wij gaven al aan dat er menig soort bedrijfsongeval bestaat. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk dat iemand uitglijdt over een gladde vloer, of in de keuken een snijwond krijgt. Een andere categorie binnen de bedrijfsgevallen is de beroepsziekte. Een beroepsziekte is een ziekte die ontstaat door omstandigheden op de werkvloer, bijvoorbeeld kapperseczeem of asbestlongen. Een ander voorbeeld van een beroepsziekte is RSI. Deze (voornamelijk) polsklachten ontstaan wanneer iemand te lang in een verkeerde houding aan het typen is. Het is een optie om de werkgever aansprakelijk te stellen, wanneer hij niet voldoet aan de ARBO voorwaarden of eerdere klachten niet serieus heeft genomen.

Burn-out

burn-out
Nog een klacht die onder de categorie bedrijfsongeval geschaard kan worden is een burn-out. Burn-out klachten bestaan uit klachten op het gebied van stress, oververmoeidheid en een gebrek aan concentratie. Door de burn-out is het mogelijk dat u enkele maanden tot een jaar niet meer de normale werkzaamheden kan uitvoeren. Het is daarom belangrijk om te kijken naar de mogelijkheden op het gebied van aansprakelijkheid. De advocaten van een advocatenkantoor uit Veghel helpen u desgewenst graag bij het bekijken van de situatie en zullen u vervolgens adviseren over de te nemen stappen. Bij ons advocaten profiteert u sowieso van een gratis en vrijblijvend intakegesprek.

 

Gebeten door hond

hondenbeet Veghel
Een laatste vorm van letselschade waar de advocaten uit ons advocatenkantoor uw aandacht op willen vestigen is een hondenbeet. Wie gebeten is door een hond heeft het recht op een kostenvergoeding, mits er geen sprake was van provocatie. Daarnaast is het verstandig om ten tijde van de gebeurtenis getuigenverklaringen op te nemen van omstanders. Op deze manier voorkomt u dat het een welles/nietes verhaal wordt tussen u en de hondeneigenaar. Voor een hondenbeet kunt u niet alleen een kostenvergoeding krijgen, ook smartengeld is een optie, wanneer u door de situatie nachtmerries heeft gekregen, of niet meer alleen durft hard te lopen.

Aansprakelijk stellen

aansprakelijk stellen na medische fout
Het aansprakelijk stellen van de verantwoordelijke voor een verkeer- of bedrijfsongeval, een medische fout of mishandeling is vrij ingewikkeld. Er bestaan onder meer voor artsen een groot aantal voorwaarden waar de fout aan moet voldoen, voordat de behandelend arts ook daadwerkelijk aansprakelijk is. Het is daarom voor veel situaties waarbij u materiële of immateriële letselschade hebt opgelopen verstandig de hulp van een advocatenkantoor in te schakelen. Een advocaat zal dan met u kijken naar de opties en u adviseren over de waarschijnlijkheid van het aansprakelijk stellen. Dankzij ons no cure no pay principe betaalt u alleen rechtskosten op het moment dat u iets ontvangt.

 

Smartengeld

smartengeld
Bent u bekend met het begrip smartengeld? Wanneer u letsel hebt opgelopen bij een arbeidsongeval of verkeersongeval, dan kan het gaan om geestelijk of lichamelijk letsel. In de laatste categorie is de schade niet zo gemakkelijk te vatten in een geldbedrag, omdat er geen vastomlijnde manier is om de schade te herstellen. In dit geval spreken we dan ook van smartengeld. Bij geestelijk letsel wordt een inschatting gemaakt van de impact ervan, en hier wordt een bepaald bedrag voor smartengeld aan verbonden dat onze advocaten voor u proberen te innen bij de andere partij.

 
De advocaten van Letselschade Pro uit Veghel hebben ruime ervaring in het vak en voorzien u van een duidelijk advies.
 
Heeft u recht op smartengeld?

No cure, no pay

no cure no pay Veghel
Indien u onze advocaat in de arm neemt dan maken wij vooraf een inschatting van de kans op succes. Het is mogelijk om ons op no cure, no pay wijze aan de slag te zetten. Indien wij de zaak niet winnen, dan zijn de gemaakte kosten voor ons kantoor. U loopt dus geen enkel risico. Dit betekent dan ook dat wij zeer zelfverzekerd zijn van de kansen als wij uw letselschade zaak in behandeling nemen. Het nadeel van een no cure no pay principe is dat u uiteindelijk wellicht iets hogere rechtskosten moet betalen. Een deel van deze rechtskosten zult u echter ook kunnen verhalen op de aansprakelijke.

 
Letselschade Pro Veghel neemt graag uw situatie met u door, zodat wij u kunnen voorzien van een gedegen advies.
 
Vraag een gratis consult aan

Comments are closed.