letsel na verkeersongeval
Bel 088 444 7654

Letsel na een verkeersongeluk?

Neem contact met ons op voor een gratis intakegesprek!
Bel 088 444 7654

Letselschade na verkeersongeval

Nederland is maar klein, en met de vele mensen die toch dagelijks aan het verkeer deelnemen, komt een auto-ongeluk of motorongeval helaas vaak voor. Schade is bij een verkeersongeval een veel gezien gevolg, of het nu gaat om een auto-ongeluk, motorongeval of ongeval met de fiets. Het slachtoffer in kwestie doet er in alle gevallen goed aan om een schadevergoeding te claimen. Zo draait u niet zelf op voor eventuele onkosten die bij dergelijke letselschade veel voorkomen. Wij helpen u graag met het vinden van de beste juridische hulp, zodat u de kans op een gepaste vergoeding voor uw lichamelijk letsel vergroot.

Gratis intakegesprek

Het inschakelen van juridische hulp is bij lichamelijk letsel na een verkeersongeval als een motorongeval zeer aan te raden. Neem contact met ons op en profiteer van een gratis intakegesprek. Na deze telefonische intake brengen wij u in contact met een advocaat gespecialiseerd in letselschade. Zo weet u zeker dat u alle mogelijkheden benut om de schadevergoeding voor uw whiplash te krijgen. Uw advocaat zal u bijstaan in uw recht en met het melden van letsel.

Schadevergoeding eisen

Het eisen van een vergoeding bij lichamelijk letsel als een whiplash is erg gangbaar en ook verstandig om te doen. Is immers de ander schuldig aan het ongeval, dan zou het vreemd zijn als u voor de kosten opdraait. Met juridische hulp verzekert u zich ervan dat de kans op uitkering van een dergelijk geldbedrag wordt vergroot. Letselschade bij een verkeersongeval (auto-ongeluk of motorongeval) is immers al vervelend, maar zelf voor de kosten opdraaien is des te vervelender. Indien u problemen ondervindt, kan u het bij ons melden, zodat we u in contact kunnen brengen met een letselschade expert.

Aansprakelijk stellen van de tegenpartij

De eerste stap voor de vergoeding van de onkosten die aan uw geestelijk of lichamelijk letsel verbonden zijn, is het aansprakelijk stellen van de tegenpartij. Dit kunt u met hulp van juridisch specialisten regelen. Als dit is volbracht, is de volgende stap het vaststellen van de schade – zoals een whiplash – en de hiervoor gemaakte kosten. Zo wordt duidelijk wat de tegenpartij u verschuldigd is.

Direct contact

Bent u slachtoffer geworden van een verkeersongeval zoals een auto-ongeluk of motorongeval, dan is het verstandig om direct contact met ons op te nemen. Een gratis intakegesprek zal meer duidelijkheid geven over uw mogelijkheden. Hierna brengen wij u in contact met een letselschade advocaat die u zal ondersteunen tijdens het gehele traject. Hoe sneller u contact zoekt, des te beter u geholpen kan worden bij het claimen van letselschade door een verkeersongeval.

 

auto ongeluk

Auto-ongeluk

Hoewel een auto is voorzien van diverse veiligheidstechnieken, is een auto-ongeluk niet minder vervelend. Schade aan uw auto of een whiplash door de botsing brengen veel ongemak met zich mee. Laat ons u helpen met het vinden van een ervaren letselschade expert.

motor ongeluk

Motorongeluk

Bent u slachtoffer van een motorongeval, dan is het verstandig om dit direct te melden. Zo kan u er zeker van zijn dat tegenover lichamelijk letsel zoals een whiplash een vergoeding staat van de veroorzaker van het ongeval. U mag het motorongeval gerust bij ons melden, zodat wij u verder kunnen helpen met het vinden van een letselschade advocaat.

fiets ongeluk

Fietsongeluk

Een ongeval met de fiets komt veel voor, zeker in een fietsland als Nederland. Bent u slachtoffer geworden in een dergelijk ongeval, dan kunt u dit bij ons melden.Wij brengen u in contact met een letselschade advocaat zodat u ervan op aan kan dat u een vergoeding krijgt voor de gemaakte onkosten.