letsel whiplash na aanrijding
Bel 088 444 7654

Een whiplash door toedoen van een ander?

Neem contact met ons op voor een gratis intakegesprek!
Bel 088 444 7654

Whiplash

Slachtoffers van een whiplash hebben steeds meer moeite om de schade te verhalen bij hun verzekeraar. De verzekeraar weet verschillende zaken erbij te halen om te voorkomen dat ze u geld moeten uitkeren. Zelfs de voorgeschiedenis van uw medicatie wordt erbij gehaald als redenen om uw whiplash niet uit te keren. Een advocaat helpt u om een zaak aan te spannen tegen uw zorgverzekeraar, zodat uw letselschade door een whiplash als nog verhaald kan worden.

Symptomen van een whiplash

Een whiplash ontstaat vaak door een verkeersongeluk of een verkeerde val. Doordat de nek een zweepbeweging heeft gemaakt ontstaat er letsel. De symptomen hierdoor zijn nekpijn, stijfheid in de nek, hoofdpijn en pijnen in het ledematen. Voor buitenstaanders zijn de gevolgen van een whiplash slecht te zien omdat ze niet zichtbaar zijn. De schade van een whiplash hersteld zeer langzaam en kan zelfs blijvend zijn.

Whiplash en de zorgverzekering

De klachten van een whiplash zijn niet tastbaar. Vaak worden ze als psychisch gezien als ze niet binnen drie maanden weg zijn. Terwijl het letsel van een whiplash blijvend kan zijn. Tijdens een rechtszaak probeert de zorgverzekering vaak in het verleden van een patiƫnt te graven. Een onverwerkt rouwproces kan er al voor zorgen dat de klachten nog steeds aanwezig zijn. Waardoor de zorgverzekering geen geld uitkeert voor de arbeidsongeschiktheid. Een letselschade expert helpt u mee om de zaak hard te maken en het verleden weg te schuiven. Neem vrijblijvend contact met ons op zodat wij u in contact kunnen brengen met een advocaat uit uw regio.

Wij helpen u verder

Heeft u een whiplash opgelopen en blijft de vergoeding van uw zorgverzekering uit? Twijfel dan niet langer en neem contact met ons op. Het eerste intakegesprek is gratis en geheel vrijblijvend. Hierna brengen wij u graag in contact met een letselschade expert uit uw regio. Uw advocaat zal u ondersteunen gedurende het complete traject, zodat u de kans op een vergoeding vergroot.